Stationen

Samlingssted for foreninger m.v.

Mangler din forening et samlingssted?

”Stationen” er åben for alle foreninger i Møldrup og omegn, der er interesserede i at bruge lokalerne i bygningerne til deres aktiviteter. For en forening koster det blot 400 kr. i årsmedlemsskab.

Se "retningslinier" for årsmedlemskaber HER.

Hver forening skal blot – i samarbejde med de øvrige foreninger – deltage i den daglige drift, dvs. rengøring, lokalefordeling mv. Dette koordineres af en ”styregruppe”, som foreningerne i fællesskab udpeger repræsentanter til.

VEL MØDT!

Udlejning til private

Stationssalen i den hvide bygning kan udlejes til private arrangementer op til 60 personer som f.eks. fødselsdage, barnedåb eller andet.

Kontakt udlejer Kirstine Glarman:

Tlf: 2065 4043.

e-mail: udlejning@moeldrupborgerforening.dk

Udlejning af salen kan kun ske til medlemmer af Møldrup Borgerforening.
Hvis du er i tvivl om dit medlemsskab, så send en mail til kasserer@moeldrupborgerforening.dk

Priser, ink. lettere slutrengøring:

Sal, køkken og toiletter, én dag:       1500 kr
Begravelsesarrangement:                1000 kr

Se de generelle "Ordensregler" for Stationen HER.

Status/Tidsplan for renoveringen

1. etape

Bygningerer bygget sammen og den hvide bygning med stationssalen er færdig og taget i brug sommer 2020.

2. etape

Den gamle stationsbygning bliver renoveret udvendigt og indvendigt i underetagen, vha. utrolig meget frivillig arbejdskraft, og resten kan kun lade sig gøre pga. lokale donationer fra både borgere, erhvervsdrivende og lidt støtte fra Fonden for Sparekassen i Skals.

Forløber i alt fra sommer 2020 til sommer 2021.

3. etape

Overetagen i den gamle stationsbygning har fået tilkendt 200.000 kr fra Nordeafondens "Her-bor-vi-pulje". Det rækker desværre kun halvvejs, så vi mangler stadig økonomi til at få denne del i mål.
Vi opfordrer fortsat til at sende os lidt økonomisk opbakning til borgerforeningens konto, fra både private og erhvervdrivende!
Kvitteringer udstedes ved efterspørgsel.
Konto:

Reg.nr: 7396, kontonummer: 2825636040